Відгук з індивідуального навчання

Привіт, тобі, той хто стоїть на останній сходинці, перед тим, як стрибнути у величезний незвіданий простір СЕБЕ! Ти читаєш це зараз, бо майже готовий і вже час!

На той час, коли я вперше почула про послуги, які надає Ярослава, у мене було відчуття, що я застрягла у часі, наче день сурка. Постійна втома і нічого, що було сплановано чи хотілося у житті, не було досягнуто. Не вистачало енергії ні на що. Ніби хтось палки у колеса вставляв.

Зараз, озираючись назад, я розумію, що все було саме тоді, коли треба і згідно мого рівня розвитку і готовності сприймати інформацію.

Так, у супроводі Ярослави, я пішла у свій перший регрес. Це була як перезагрузка системи. Далі хотілося зрозуміти яке надзавдання у моєї душі, що я дійсно маю робити… було більше запитань, ніж відповідей… але усьому свій час… відповіді надходили звідусіль, тільки треба було бути уважною).

Багато відповідей, доречі, з’являлося просто у Ярослави на сторінці у ФБ. І вони були для мене у саме яблучко, саме так як я відчувала… потім трапилася війна і мене долею закинуло на інший континент. І як кажуть, у критичній ситуації ти спустися на рівень своєї підготовки, а не піднімеся на рівень своїх очікувань.

І я тоді впала…. точніше відірвалася від Землі, і літала як той маленький неприкаяний атом невідомо де. Намагалася зібрати себе до купи, повернути собі себе, але нічого не виходило. І коли у голові вже був сформований запит на допомогу (майже крик!), Ярослава анонсувала свій навчальний курс. І цей курс став точкою мого відродження, я почувалася як той Фенікс, що з попелу у матерію знову)

І почалися наші практики. З кожним новим тижнем у мене було відчуття, що все збирається до купи, налагоджується, вибудовується, як я того хотіла.

Ми так глибоко заходили у себе і відкривали такі таємниці, що я б ніколи без Ярослави не відкрила б. І навіть травматичні досвіди переживали дуже бережливо і м’яко. Це те, що лякає багатьох, хто майже наважився дійсно змінити своє життя, але стоїть на останній сходинці тих страхів… кажу вам, стрибайте, не пожалкуєте! Полагодіть все в середині себе, життя зміниться ззовні!

Після трьох місяців курсу я знову щаслива людина, будую життя за океаном в абсолютно новому для мене середовищі. Але все вдається, пропали страхи, які я раніше навіть не усвідомлювала.

Наче стіни впали на дорозі до моїх мрій. Тепер тільки мрії треба відкорегувати, бо те, що раніше здавалося недосяжним, зараз сприймається як звичайні речі.

Я навчилась відчувати! Так, по справжньому, а не думати тільки, що наче я відчуваю) Слухати себе, відчувати своє тіло, використовувати всі ті практики-інструменти, це тільки маленька частинка то, що ви зможете отримати на курсі! Це база для пізнання себе і початок великих змін у вашому житті.

Пишу вам, сміливі, із самої своєї душі! Тож, стрибайте і насолоджуйтеся польотом!

P.S. Ярослава, тобі безмежна вдячність, що несеш світло туди, де його потребують🙏

Оставить заявку на консультацию

Чтобы узнать, смогу ли я вам помочь, позвоните мне, напишите в Viber или Telegram, или оставьте ваши контакты ниже.
 

     

     

     

     

     

     


    ПОНРАВИЛАСЬ СТАТЬЯ? ПОСТАВЬТЕ ОЦЕНКУ:
    (Пока оценок нет)